Kabinet Schoof-I: Wie zijn deze mensen?

Een nieuw kabinet is aangetreden. Niet alle voorgestelde kandidaten haalden de foto. Maar Markuszower en Plasterk zijn niet de enigen met een verleden. Wie zijn deze mensen, die straks beslissen over jouw belastinggeld, over onze rechtsstaat, over de verworven vrijheden?  Wie bepaalt de komende jaren ons beleid? 

DeGoedeZaak presenteert: de echte bordesfoto. Hang met je muis boven een bewindspersoon (klik op mobiel), en zie wie je voor je hebt.

 

DEN HAAG – Koning Willem-Alexander en minister-president Dick Schoof met de nieuwe ministers, en de nieuwe staatssecretarissen, tijdens een fotomoment op Paleis Huis ten Bosch. ANP POOL REMKO DE WAAL 

Alle bronnen kan je hier vinden. Schrik je hier ook van? Vind jij ook dat we dit soort daden – in het verleden en de toekomst – niet moeten normaliseren? Sluit je aan bij Niet Normaal. Dan laten wij je weten wat je kan doen tegen rechtsextremisme in de politiek.

Stop de normalisering van extreemrechts

We zien het debat verschuiven en beleid veranderen. De normalisatie van extremistisch gedachtegoed is niet normaal! En dus kaarten we aan waar het gebeurt, en wat we ertegen kunnen doen. Teken de petities en doe mee!

Onze campagnes

Motie van Vertrouwen: Eis Feiten, Stop Fabels!

Martin Bosma niet welkom tijdens Herdenking Slavernijverleden op 1 juli

Red Levens, Stop Frontex

Niet in zee 

met de PVV